torstai 26. toukokuuta 2016

Olotilan aktiviteetti

Liitä ohjausnumero olotilan aktiviteetin tilaan. Valitsemalla Lisää aktiviteetin ohjaus voit liittää ohjausnumeron olotilan aktiviteetin tilaan.

Tuo yllä oleva informaatio oli xxx-firman toimittamaman yrityspuhelinjärjestelmän ohjelmiston asennusohjelman latausvaiheen jälkeinen kysymys, joka minulle tuli töissä eteen. Sain sovelluksen asennettua kun ensin olin perustanut kaksi eri tiliä (minun mielestäni tili on pankissa ja siellä on rahaa), joiden avulla sain asennustiedoston ladattua. Viisi salasanan tai tunnuksen aktivointiviestiä ja boottausta ja sitten loputa tuli tuo lausekummajainen eteen. Siitä ei päässyt etten eikä taakse. Mitä tuohon pitää vastata? 42? Kyllä? Kaalipata?

Kysyn myös minkä näköinen hyypiö tämän älypuhelimen sovelluksen käyttöönoton oikein on koodannut? Käytettevyys on 0 (nolla). Vai pitäisikö kysyä kuka sen on Google-kääntäjällä "kääntänyt"?

Niin meni ajatukset sekaisin, että huitaisin sitten 26.5. iltarasteilla suoraan ykköseltä viitoselle. Parin minuutin virhe. Sen jälkeen pari pummia ja sitten meni pari väliä hyvin. Sitten hukkasin itseni kokonaan. Sitten pari väliä ok. Sitten 10 min yhden notkon hakua. Sitten 90 astetta väärään suuntaan. Sitten alkoikin olla päivä täysi. Ai niin housutkin repesivät. Sitten kotiin.

Tänne tulee käppyrä sitten kun sen aika on. Nyt lähden hakkaamaan päätä seinään (piikkaamaan betonia). Jos minulla on kuhmu päässä kun seuraavan kerran näette minut, se on betonin syy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti