keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Joulukalenteri 2022


Tällä kertaa luukuista paljastuu karttapaloja. Tehtävä on tunnistaa kartta. Jokaisessa kuvassa on rasti, jonka numero vastaa luukun numeroa. Mukana on helppoja ja vaikeita sekä muutama todella vaikea. Karttapaloihin on yritetty rajata jotain vihjettä paikasta. Eli kannattaa tukia kuva reunoja myöden ja muistella onko kartassa oleva erikoiskohde tms. tullut kesällä vastaan. Kaikki karttapalat ovat vuoden 2022 Kouvolan Sanomien iltarastien ja Keskilaakso-Rastien tapahtumista ja ne löytyvät reittihärvelistä. Eli vaikka et olisi suunnistanut joka ikistä tapahtumaa, härvelistä ne löytyvät.

Esimerkkinä ei ole rasti vaan K-piste.

Mallivastaus: Törösti

Tässä linkki härveliin.
Linkki vastauslomakkeeseen.

Voit vastata yhden luukun kerrallaan tai useamman yhdellä kertaa. Sekin onnistuu, että vastaat kaikkiin yhdellä kertaa. Vastauslomake on avoinna 31.12.2022 asti. Jos annat uuden vastauksen luukkuun, johon jo olet vastannut, aina viimeisin vastaus jää voimaan.

Vastaukseksi riittää siis kartan/tapahtuman nimi. Toki kannattaa ilmoittaa myös rata ja päivämäärä, sillä tasatilanteissa tarkempi vastaus voittaa epätarkemman.

Kyllä! Voittaja eli eniten oikein vastannut saa palkinnon. Tasatilanteessa suoritetaan voittajan arvonta. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti