tiistai 28. lokakuuta 2014

KS Yökuppi Rautakorpi 27.10.2014

Damage!

Passatin pohjapanssari tarttui parkkipaikalla peruuttaessa kiinni epätasaiseen heinään ja kääntyi mutkalle. En ole ao. osan alkuperäistä ulkomuotoa koskaan nähnyt, sillä vaunun edellinen ohjastaja oli rutistanut sen kippuraan ja loppupää oli hankautunut kokonaan pois. Paikkasin edellisellä kerralla repsottavan muoviläpän parilla nippusiteellä, muttä tällä kertaa kiinnikerauta on pakko ottaa irti ja takoa muotoonsa (joka ei siis ole suora vaan loivahko kirraava ässä).

Linkki yökuppiin

Rautakorvessa oli lämmintä + 9 astetta, raikas tihkusateen jälkeinen ilma ja 8/8 pilvikatto. Tämän kauden yöradat ovat osaltani B-ratoja. Meinasi jäädä koko yökuppi väliin ja aloitin varovasti yöt lyhyellä C-radalla. Kun homma tuntuu kulkevan, kierrän nyt B:tä ja saan näin myös paremmat pisteet kuin A-radalta.

Mitä? "Homma kulkee". Pyydän anteeksi, se lipsahti ihan vahingossa. Tarkoitin tietysti, että kulkee joten kuten eikä tule ihan hirveitä kämmejä.

Ote kartasta Rautakorpi. Alareunassa rasti nro 7, ja alla tarkempi selvitys.

Lähellä oli livetä tälläkin kertaa. Juoksin tietenkin täysillä. 1-2 ja 2-3 aika nappiin. Ensin 4-5 välillä väärä reitinvalinta, sitten heti perään 5-6 välillä väärä reitinvalinta ja välillä 6-7 oikea suunta, mutta väärästä kivikasasta ja sivuun ajautuminen. Onneksi sain paikannettua itseni taimikosta. Jarrua. Hetken mietintä ja uutta suuntaa ja sitten alkoi heijastin siintää. 3½ minuuttia harakoille.

Mitä tästä opin. Valitse aina polku jos on kaksi vaihtoehtoa. Älä ahnehdi pusikon kautta, jos valittavissa on myös polku. Älä valitse suorempaa reittiä, jos se vaatii tiheikön harventamisen vaan valitse polku, vaikka se olisi mutkaisempikin.

Kiitos ratamestarille sopivan mukavasta yöradasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti