lauantai 29. elokuuta 2015

77/100

Ote kartasta Korijärvi (c) Inkeroisten Terho

Ylläoleva ylitää ymärryskyvyn. Reitti on piirretty käsin, joten se on vain arvio. Tulosuunta ylhäältä tietä pitkin. Kun tie loppuu oli tarkoitus jatkaa polkua. En löytänyt polkua vaikka pyörin avokalliolla kuin karusellissä. Kokeilin paria polun tynkää ja valitsin sen joka oli menevinään oikeaan suuntaan. Kompassia ei ollut käytössä, mutta polkupyörä oli. Laskin mäkeä alas ja polku hävisi alta. Oli minä, metsä ja pyörä. Talutin hetken matkaa kulkupeliä oikeaksi luulemaani suuntaan. Ei toimi. Tieltä kuului rekkojen ääntä ja siitä päättelin, että valtatie 15 oli edessä. Olin hyvällä vauhdilla tekemässä todellista alisuoritusta. Ilman pyörää ja kompassin kanssa ongelma olisi ollut helppo ratkaista.

Tieltä kantautuvien äänten ja puhtaan fiiliksen pohjalta lähdin kiskomaan fillaria suuntaan, joka toi minut lopulta polulle. Olin juossut polun yli B-rataa suunnistaessani noin tuntia aiemmin ja siitä pystyin päättelemään tätä reittiä piirtäessäni missä kohtaa sain pyörän polulle.

Tarkkaan karttaa katsoessa huomaa, että polku lähtee avokallion itäreunasta. Tämä on viisauden laji, josta ei ole hyötyä. Sen nimi on jälkiviisaus.

Katsokaapas miten Mikolle kävi samalla Pyörä-1 -radalla. Jos tekee pummin, niin se kannattaa sitten tehdä kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti