lauantai 9. tammikuuta 2016

Virtuaalisuunnistuksen 2015-2016 "väliraportti"

Kausi alkoi Marraskuun 30. päivä Katronträsk'n Keskimatkalla. Kuten edellisellä kaudella homma ei tänäkään vuonna ota luonnistuakseen. Vähintään yksi, yleensä useampi väli menee pieleen. Avaustapahtuman tulokset tästä linkistä.


Tämä kuva on simulaattorin käyttöliittymästä. Viikon aikana on yleensä kolme tapahtumaa. Simulaattorin nettisivuilla on  sama lista. Tulokset ja häveli näkyvät vasta sitten kun tapahtuma on päättynyt tai heti oman osallistumisen jälkeen.

Minun tämän kauden  ensimmäinen ratamestarointi oli 26.12. Pillinkankaalla. Maasto oli valmiina viime kaudelta, eli toteutus oli suhteellisen nopea tehdä. 57 osallistujaa. Nopein oli Topi Syrjäläinen.

Klikkaa kuvaa.

31.12 oli vuorossa Mika Raution mestaroima Kytäjän erikoinen. Kytäjän maasto on virtuaalisesti vaativuusasteeltaan täydet 5/5. En tiedä onko näin luonnossa, sillä en siellä ole käynyt. Katsokaa TÄTÄ, paras suoritus ikinä simulaattorissa. Keskittyminen kesti kasassa ja vedin aivan riskirajalla. Ykkönen osui suoraan rastille kuten olin suunnitellut ja siitä sitten vaan tietä myöden maaliin. Animaatiossa edellä oli yksi minua nopeampi ja kaksi hitaampaa. Sijoitukseni oli 10. 1:04 voittajalle hävinneenä. Nopein oli taas jälleen kerran Topi Syrjäläinen.

Kirjoitan tätä 9.1. ja kauden toinen ratamestarointini Güoeloe on juuri alkanut. En voi kommentoida sitä tämän enempää, sillä tapahtuma on parhaillaan käynnissä.

Kannattaa huomata myös 23.1. alkava Töröstin tapahtuma. Se on uusi maasto virtuaalirasteilla ja Kouvolan Sanomien iltarasteilla kävijöille se on tuttu paikka. Luvassa on KS:n värejä! Osallistuijen määrää ei ole rajoitettu. Osallistuminen on ilmaista, eli mukaan vaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti