sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Etsintäkuulutus

Kadonnut kuvan mukaisia esineitä noin 60 kpl.



Väri oranssinpunainen ja keskellä leveä hopeanharmaa tarranauhaheijastin.
Toisessa päässä kaksi 2 mm reikää joiden läpi pujotettu neonvärinen narulenkki, jonka pituus noin 15 cm.

Valmistin ensimmäisen noin 30 kappaleen sarjan keväällä 2014. Ajoin heti lumien sulettua polkupyörällä kotoa Korialle päin ja keräsin kaikki tien penkalla olleet katkenneet aurauskepit talteen. Enemmänkin olisin voinut materiaalia kerätä, mutta en jaksanut enempää kerralla kantaa kotiin. Sitäpaitsi ohikulkijat loivat minuun hämmästyneitä katseita kun talutin toisella kädellä pyörää ja toinen kainalo oli täynnä oransseja aurauskeppejä. Yhtää ehjää keppiä en kiskonut maasta irti, vaan keräsin vain niitä, jotka olivat talven aikana menneet säpäleiksi, kuitenkin niin, että heijastinosa oli ehjä.

Käytin näitä heijastimia KS:n Yökupissa vuonna 2014 ja sen jälkeen en niitä enää nähnyt.

Valmistin toisen noin 30 kappaleen sarjan keväällä 2015. Ajoin kevällä heti lumien sulettua polkupyörällä kotoa Korialle päin ja keräsin kaikki tien penkalla olleet katkenneet aurauskepit talteen. Enemmänkin olisin voinut materiaalia kerätä, mutta en jaksanut enempää kerralla kantaa kotiin. Sitäpaitsi ohikulkijat loivat minuun hämmästyneitä katseita kun talutin toisella kädellä pyörää ja toinen kainalo oli täynnä oransseja aurauskeppejä. Yhtää ehjää keppiä en kiskonut maasta irti, vaan keräsin vain niitä, jotka olivat talven aikana menneet säpäleiksi, kuitenkin niin, että heijastinosa oli ehjä.

Näitä heijastimia käytettiin KS:n Yökupissa vuonna 2015. Näitä heijastimista on nyt jäljellä enää 6 kpl.

Jäljellä olevat on merkitty alla olevalla tarralla. Kadonneissa heijastimissa tarroja ei ole - ehkäpä ne eivät siksi löydä takaisin kotiinsa.



Jos tiedät missä heijastimet ovat, älä panttaa tietoa. Jos heijastimet ovat sinulla, ne voi palauttaa myös nimettömänä postilaatikkooni illan pimeinä tunteina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti