sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Joulukalenteri 2021

Munkkirastin Joulukalenteri.

Luukkujen takana on suunnistusvideoita. Sinun tehtävä on selvittää/tietää/arvata missä video on kuvattu. Kaikki videot on kuvattu Keskilaakso-Rasteilla ja Kouvolan Sanomien iltarasteilla kaudella 2021. 



UUPS! Joku tonttu oli laittanut luukkuun 16 ensin väärän videon. Nyt se on korjattu, ja eikun vastaamaan...

Vastauslomake oli auki joulukuun loppun asti.

Voit vastata useamman kerran yhteen luukkuun, mutta vain viimeinen antamasi vastaus jää voimaan.  Kirjoita paikka tai kartan nimi niin, että se on yksiselitteinen. Esim. Valkeala ei riitä, mutta Konttivuori on ok. Myllykoski ei riitä, mutta Saviniemi tai Kirstinkallio on ok. Apuna kannattaa käyttää videolta löytyvien vihjeiden lisäksi myös viime kesän reittihärveliä ja iltarastituloksia.

Alkukausi suunnistettiin kokonaan omatoimisesti ja omatoimisuus oli mahdollista myös loppukaudesta. Päivämäärällä tarkoitetaan tapahtuman varsinaista päivää, jotka ovat iltarastikalenterien pvm-sarakkeessa. Videon kuvauspäivä ei välttämättä ole sama kuin tapahtumapäivä. Vastauslomakkeessa on päivämäärä, mutta sitä ei ole siis pakko täyttää. Tosin epäselvissä ja tasatilannetapauksissa oikea päivämäärä saattaa ratkaista voittajan.

Eniten oikein vastanneiden kesken arvotaan kirjapalkinto. Samoin kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kirja.

Vastauslomake oli auki joulukuun loppun asti.

Odotellessa voit katsella Munkkirastin Joulukalenterin mallivideota. Tämä video valikoitui mallivideoksi, koska tähän videoon ei osunut mitään selvää vihjettä paikasta (kuvaaja vielä harjoitteli). Mallivideo on kuvattu 21. huhtikuuta Pilkkakorvenmäellä.


 

Jos video on suttuinen, valitse koko näyttö eli YouTube-painike oikealta alhaalta, ja sitten näytöstä ratas-kuvio oikealta alhaalta ja aseta käsin videon laaduksi paras 1080p. Koneellasi/laitteellasi saattaa olla kuvanlaadun oletusarvona ihan mitä sattuu.

Joulukalenteri toimii paremmin tietokoneen näytöllä kuin kännykän ruudulla.

Ja nörteille tiedoksi: Videoiden metatiedot on sotkettu/poistettu. Niitä ei siis kannata tonkia. Lähtö videoidaan ja varaslähtön ottaneet hylätään 😜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti