maanantai 4. heinäkuuta 2022

KRV 2022 1.päivä

Kainuun Rastiviikon 1. päivä


Avoimessa sarjassa. Ratavalinta A-keski. Ratapituus 6 km, juostu matka 6,54 km. Aika 56:56. Ero kärkeen 8:48 min. Sijoitus 8/58.

Onnistusmisprosenttini on peräti 92,49%. Virheitä 2:36, joka on aika lailla se tuntemus, joka itselle jäi maalissa. Muutamia vähän rastissa sivussa olemisia, yksi hidas väli ja yksi turha kukkulan yli kiipeäminen. Osallistumispalkinnoksi jääkaappimagneetti, jossa teksti "Pessimisti ei pety". Olen varsin tyytyväinen päivän tulokseen. Ja olen erittäin tyytyväinen  päivän tulokseen, kun ottaa huomioon jalkavaivat.

Miksi lähdin Kainuuseen? Tässä syy:

Ensimmäinen päivän maasto A-keski radalla oli täyttä priimaa. Kuivaa mäntykangasta. Maasto oli huippuluokkaa,eli kuivaa kangasta, ei pusikkoa, ei pystyvihreää (oli sitä kartalla, mutta näin vähiä risuja ei Kouvolan seudulla noteerata), matala aluskasvillisuus ja suurimmaksi osaksi käyrää sisältäen kohtalaisesti suppia. Eli juuri sitä mistä minä pidän. Kopkop - katsotaan miten muuttuu seuraavina päivinä.


Linkkiä Reittihärveliin en voi laittaa, koska härveliä ei ole. Avointen sarjojen kartat&reitit on nähtävissä Livelox:ssa, joka on huomattavasti kankeampi käyttää kuin härveli. Palaan tähän asiaan vielä uudestaan. Tässä linkki, jos joku haluaa yrittää katsoa reittiäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti