sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Joulukalenteri 2023

(Kannattaa käyttää tietokoneella, sillä upotettua kalenteria ei saa kunnolla asettumaan mobiilinäkymään.)

Luukut

Luukkujen takaa paljastuu videoita Kouvolan Sanomien iltarasteilta ja Keskilaakso-Rasteilta kuluneelta kaudelta. Aikaisempiin vuosiin verrattuna kalenteri on nyt selvästi vaikeampi, jotta pohdittavaa riittää varmasti koko perhelle koko joulukuun ajaksi.

Vastaaminen

Lomake oli auki vuoden loppuun. Voit vastata yhden luukun kerrallaan tai useamman kerrallaan tai vaikka kaikki yhdellä kertaa. Vastauslomake ei vaadi rekisteröintiä/kirjautumista/tms. Kirjoita oma nimesi lomakkeelle joka kerta samalla tavalla niin omat vastauksesi menevät samaan "nippuun".  (Jos sinulla on sattumalta samaan aikaan auki Gmail, Google tietenkin tyrkyttää kirjautumista, mutta sitä ei siis tarvita.)

Kirjoita paikka tai kartan nimi niin, että se on yksiselitteinen. Esim. Valkeala ei riitä, mutta Konttivuori on ok. Myllykoski ei riitä, mutta Saviniemi tai Kirstinkallio on ok.

Jos vastaat uudestaan samaan luukkuun vahingossa tai tarkoituksella, uudempi vastaus jää voimaan. Vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt vastaukset huomioidaan (ei sähköpostilla, ei tekstarilla, ei puhelimella, ei whatsupilla, ei suusanallisesti, ei paperilapulla).

Palkinnot

Jotain pientä kivaa.

Nörteille tiedoksi

Videoiden metatiedot on nollattu, niitä ei kannata kaivella oikean vastauksen toivossa.

Videot on kuvattu HD:nä, mutta jos laitteidesi nopeus ei riitä, YouTube laskee automaattisesti videon laatua. Ratas-painikkeesta löytyy asetus, jolla kuvan laadun voi pakottaa haluamakseen.

Mallivideo

Mallivideo on kuvattu Anjalassa ja oikea vastaus on: Anjala urheilukenttä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti