torstai 19. syyskuuta 2024

Nyt se on istutettu !!!

Vihdoin ja viimein. Monta vuotta sitä piti kasvattaa, ja alkuun näytti, että mitään ei tapahdu. Ensimmäisen talven jäljiltä näky oli surkea, mutta kesän aikana pientä edistystä tapahtui. Viimeisimpänä kesänä pituutta tuli perästi 10 cm lisää.

Mitäs pidätte klikkiotsikosta? Se on nykyään maan tapa. Jopa Tekniikka ja talous -sivuilla ja peräti Ylen sivuilla on enenevässä määrin klikkiotsikoita. Rasittavaa.

Netissä on keskusteltu siitä, miksi suunnistus ei ylitä valtakunnallista uutiskynnystä edes SM-kisojen osalta. Ei vaikka järjestäjä valmistelee valmiin julkaisukelpoisen aineiston mediaa varten. 

Joku ehdotti myös suunnistuksen tiedottamisessa vetävien klikkiotsikoiden käyttämistä. Se tyrmättiin. Mielestäni suunnistuksessa pitäisi ehdottomasti käyttää klikkiotsikoita. Se on maan tapa ja kaikki muut käyttävät niitä. Pahimmillaan itse jutussa ei ole lainkaan klikkiotsikon viittaavaa asiaa. Suunnistus on muutenkin liian kiltti ja rehellinen laji. Meiltä puuttuvat dopingkohut, vedonlyöntikohut, valmentajanvaihdoskohut, rahoituskohut yms. Ei ketään kiinnosta lukea tuloksista, kun ne voi katsoa netistä itsekin jos kiinnostaa.

Ja se varsinainen asia:

Siinä se nyt on!
Nyt sillä oli mittaa noin 30 cm ja päätin istuttaa sen. Löytyipä vielä yksi taimitassukin juurelle.
Pitäkää peukkuja, että se juurtuu maahan ja selviää talven yli. En verkota sitä, mutta heinät käyn niittämässä kunnes mittaa on metrin verran.

Jaa mitenkä tämä liittyy suunnistukseen? Kyllä se liittyy, mutta koska tämä oli klikkiotsikkojuttu, vastaus ei löydy tästä justusta vaan sinun pitää lukea tämä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti