torstai 19. toukokuuta 2016

Perjantai on lepopäivä

Järvenmäenlammen ratamestarit ovat jumia miehiä. He eivät antaneet yhtään armoa ja 19.5. F-rata oli selvästi tämän kauden toistaiseksi rankin suunnistus. Tämä 7,3 km oli rankempi kuin viime viikon Hangasmäen 12,5 km rata. Tätä kirjoittaessani tapahtuma on vielä kesken eikä härveliä ole pystytetty, mutta näppituntumaa on:  Noin 5 min pummia ja ainakin kilometrin verran kävelyä, pari kilometriä erittäin löysää hölkkää ja 30 m konttausta (rinteitä ja jyrkänteitä ylös).

KS-liiga pisteitä ei tullut.


Punaisella ykkösellä merkityssä tapahtumassa olen saanut huippupisteet 189. F-rata ja silloin kaikki oikeat suunnistaja olivat tietääkseni kisoissa. Punaisella kakkosella merkitty meni myös aika hyvin, mutta en saanut sitä hyväkseni, koska ei ollut vaadittua 10% lisäystä. 5. tapahtuma oli Pillinkangas. Kehnot 109 pistettä ja siksi kuudennessa olisi ollut hyvä sauma ottaa peräkkäiset pisteet. Vaan eipä onnistunut. Ei jalka noussut.

Näette omat tietonne kun klikkaatte omaa nimeänne yhteistuloksissa. Eli täällä.

Mielenkiintoista dataa on myös se, kuinka monta eri henkilöä on näille iltarasteille osallistunut - siis henkilöä joille on otettu aika.

Jos ette ole vielä huomanneet, niin kuntopolkuprojektini etenee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti